Kategóriák
Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK)

-5%
Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK)
68 961 Ft
Akció: 65 400 Ft
Kezdete: 2019.06.13   A készlet erejéig!

A Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK) USB- és vezetéknélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül is tud kommunikálni a számítógépével. Aktív felületét tekintve kétszer akkora méretű, mint a Wacom Intuos S méretű rajztábla. A termékhez AJÁNDÉKBA kap HÁROM szoftvert! Bővebben a részletes termékleírásban!

 • Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK)

   

  A Wacom Intuos S Bluetooth Black digitális rajztábla (CTL-4100WL) USB- és vezetéknélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül is tud kommunikálni a számítógépével. A termékhez AJÁNDÉKBA kap HÁROM szoftvert: 

   

  Corel Painter Essentials 6 rajzoló- és festőszoftver örökös használati jogát
  Corel AfterShot 3 fényképjavító szoftver örökös használati jogát
  Clip Studio Paint Pro Manga és Comic készítő szoftver 2 éves előfizetését.
  A szoftvert a vásárlás után a termékhez kapott tájékoztató alapján tudja majd igényelni és letölteni.

   

  A Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK) technikai jellemzői: 

  • Aktív felület mérete: 216.0x135 mm. Aktív felületnek azt a méretet nevezzük, amin a toll működik! A tábla fizikai mérete ennél nagyobb!
  • Tábla fizikai súlya: kb. 410g
  • Digitális toll súlya: kb. 11,2g, ha mind a 3 db hegy a tollban van.
  • 4 programozható ExpressKeys gyorsgomb található a táblán.
  • Toll nyomásérzékelési szintje: 4096 (4K)
  • Toll olvasási sebessége: 133 pps
  • Multitouch kérzérzékelő: nincs a táblában
  • Wireless támogatás: VAN, Bluetooth kapcsolat
  • USB-kábel hossza: 1,5M, PVC-mentes USB to Micro USB kábel, L-alakú csatlakozóval a tábla felöli részen
  • Átlagosan 15 óra használati idő Bluetooth kapcsolaton keresztül, kb. 3,5 óra töltési idő USB-n keresztül. A Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete színű digitális rajztábla használható a töltési időszakon belül is USB-kábelen keresztül!
  • A termék illesztőprogramja a professzionális Wacom Intuos PRO illesztőprogramot használja korlátozásokkal a professzionális táblák illesztőprogramjához képest. Az illesztőprogramban elérhetőek a következő PRO funkciók: Display Toggle többmonitoros üzemmódnál történő beállításhoz, valamint Radial Menu, aminek a segítségével könnyedén a tollhegy alá "varázsolhatja" a virtuálisan beprogramozott gyorsgombokat! Az On-Screen keypad szintén elérhető.

   

  A Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK) kizárólag Windows 7, 8.x, Windows 10 operácós rendszereken működik, valamint Apple OS X 10.11 vagy újabb változaton! A használatához USB-port szükséges (vezetékes változat esetén, illetve a tábla töltéséhez), illetve vezetéknélküli használat esetén a számítógépében Bluetooth támogatás. A termékregisztrációhoz és a szoftverletöltésekhez internet kapcsolat szükséges.

   

  A Wacom Intuos M Bluetooth Black, fekete digitális rajztábla (CTL-6100WLK) vásárlásakor 2 év gyártói jótállást biztosítunk, mely magánszemélyek és vállalkozások részére ugyanazon feltételeket nyújt!